Naozaj je všetko na svojom mieste?

 v kategórii 2) Návrh prevádzky, projekt, výber technológií, PRED OTVORENÍM GASTRO PREVÁDZKY

Tak ako práce spojené s montážou technologickej časti postupujú (či už živelnejšie alebo podľa harmonogramu), dbajte, aby boli všetky detaily urobené. A keď je treba niečo „dotiahnuť“, urobte to. Aj za cenu natiahnutia termínu dokončenia.

Pretože keď všetci dodávatelia, architekti, projektanti, majstri a pod. odídu na ďalšiu zákazku, ostanete tam vy s celým dielom a nie je nič horšie, ako neskôr musieť robiť kompromisy v koncepte alebo využití priestoru len preto, že ste si nenašli trochu viac času všetko poriadne „dotiahnuť“ do konca.

Foto:  HikingArtist.com

Najnovšie články

Nechajte odkaz

*

Kontaktujte nás

Ak máte otázky, radi Vám na ne odpovieme.

Nečitateľné? Zmeňte text. captcha txt

Začnite písať a stlačte ENTER na vyhľadávanie...