ZISKOVÁ REŠTAURÁCIA
» ako dlhodobo prevádzkovať reštauráciu so ziskom – ako znižovať straty a zvyšovať príjmy
» ako sa vyvarovať chýb a chybných rozhodnutí v náročnom a komplexnom reštauračnom biznise
» ako v konečnom dôsledku ušetriť nemalé prostriedky v prevádzke a použiť ich na marketing, lepšie ohodnotenie personálu ap.
Školiteľ:
Martin Petrík, Chef de cuisine (viac na tomto odkaze)
Školenie 1:
Zisková reštaurácia – VYŠŠIE príjmy (kreativita a kuchárske procesy)
-
- trendové/efektívne techniky varenia – ako sa odlíšiť od konkurencie
- vytvorenie „štartovacieho“ jedálneho lístka
- tvorba receptu / kalkulácia / ziskovosť jedla
- dodávatelia surovín, plánovanie
- efektívnosť jednotlivých procesov v kuchyni z hľadiska ziskovosti
- online marketing – príklad efektívnej gastronomickej web stránky
- MENEJ AKO 1,- € bez DPH za deň* (celkom 1200,- € bez DPH)
- trvanie: 1 celý deň – priamo na Vašej prevádzke !
Školenie 2:
Zisková reštaurácia – NIŽŠIE náklady (manažérske zručnosti v kuchyni)
-
- vnútorná kontrola
- stratovosť/ziskovosť a najdôležitejšie faktory, ktoré ju ovplyvňujú
- suroviny, logistika, skladovanie, hygiena
- efektívnosť procesov v kuchyni z hľadiska nákladovosti, optimálne technologické vybavenie
- štruktúra nákladov, audit jednotlivých položiek, priority, následný monitoring
- personál a jeho produktivita / efektívnosť zamestnancov, odmeňovanie
- MENEJ AKO 1,- € bez DPH za deň* (celkom 1200,- € bez DPH)
- trvanie: 1 celý deň – priamo na Vašej prevádzke !
* pri bežnom financovaní na 5 rokov
Pri absolvovaní oboch školení zľava 5% – t.j. 2 280,- €
Ak sa vám školenie zdá drahé, skúste si pomyslieť na tri veci –
∗ koľko peňazí ušetríte v budúcnosti, ak sa budete riadiť zásadami, ktoré sa na školení všetci vaši zamestnanci naučia
∗ o aký kus predbehnete konkurenciu
∗ môžete na prevádzku pozvať ešte jedného známeho / gastropodnikateľa (samozrejme nie konkurenta 🙂 ) a podeliť sa s ním o výdaje na školenie. Cenu pre ďalšieho účastníka školenia nenavyšujeme.
V prípade záujmu prosím vyplňte náš formulár so základnými informáciami, ozveme sa vám a dohodneme ďalší postup. Prípadne rovno zavolajte na+421 910 972 501