Kedy kúpiť použité gastro zariadenia?16. mája 2013Je to pomerne častá otázka majiteľov gastronomických prevádzok. Žiaľ, jednoznačná odpoveď neexistuje. Najjednoduchšie môžem odpovedať takto [...]
Optimálne zloženie technológií19. februára 2013O zložení a množstve jednotlivých varných technológií by Vám mohla napovedať jednoduchá pomôcka: vytvorte si zvislý zoznam všetkých jedál [...]
Ktorá investícia do technológií sa vám najrýchlejšie vráti?18. februára 2013Nuž tá, ktorá je vopred veľmi dôkladne premyslená a skutočne rozumne vynaložená. V praxi to znamená asi to, že pri vyhotovení konkrétneho [...]
Pár slov na začiatok17. februára 2013Ak máte zabezpečený priestor pre budúcu reštauráciu, stručný koncept a biznisplán, s architektom preberáte budúci interiér a vypracovávate [...]
Úvod do projektu14. februára 2013Všetko, čo tvorí súčasť konceptu – t.j. do detailov premysleného plánu budúcej reštaurácie, baru, či inej podobnej prevádzky, je teraz [...]