Kompletné dodávky gastro techniky
Komplexné riešenia vašej gastroprevádzky, či už je to reštaurácia, bistro, kaviareň, prevádzka rýchleho občerstvenia alebo aj cukrárenská výroba ap. tvoria hlavnú náplň našej činnosti.
Ak potrebujete rýchle riešenie vášho konkrétneho problému či krátku konzultáciu k vášmu projektu, volajte teraz na tel.: +421 910 972 501.
Plynulosť a efektivita procesov v kuchyni, práca so surovinami (nákup, skladovanie, príprava), energetické úspory sú faktory, ktoré najviac oceníte v budúcej prevádzke, pretože vám znižujú prevádzkové náklady. Všetky tieto faktory v maximálnej možnej miere zakomponujeme už do počiatočnej fázy projektu (návrhy a projekty prevádzok na tomto odkaze) a prispôsobujeme im celkové zloženie gastro zariadení v kuchyni (či inej prevádzke) a ich optimálne rozloženie v priestore, ktorý máte k dispozícii.
Ponuka gastro zariadení s cenami a špecifikáciami na tomto odkaze.
Každý projekt je jedinečný, jednotná šablóna neexistuje. Hoci je niekoľko princípov a noriem spoločných pre všetky projekty gastro prevádzok, väčšiu časť tvoria práve odlišnosti vyplývajúce z konkrétneho zamerania prevádzky, plánovanej kapacity, konkrétnej lokality, priestoru a pôdorysu, ktorý máte k dispozícii + z možností úpravy daných priestorov pre váš projekt atď
TIP PRE VÁS
Myslite dopredu. Môžete začať v malom a postupne rozširovať sortiment, kapacitu a služby. Je užitočné myslieť na tieto veci vopred a rátať s nimi už v počiatočnom projekte. Zablendované rozvody, či vymedzenie priestoru pre dodatočné zariadenia sa dajú oveľa jednoduchšie zrealizovať vo fáze prípravy projektu ako potom v plnej prevádzke.
TIP PRE VÁS
Myslite dopredu. Môžete začať v malom a postupne rozširovať sortiment, kapacitu a služby. Je užitočné myslieť na tieto veci vopred a rátať s nimi už v počiatočnom projekte. Zablendované rozvody, či vymedzenie priestoru pre dodatočné zariadenia sa dajú oveľa jednoduchšie zrealizovať vo fáze prípravy projektu ako potom v plnej prevádzke.
Aby ste mali aspoň akú-takú predstavu o tom, s akým rozpočtom treba počítať na komplet zariadenie vašej prevádzky, uvedieme niekoľko skutočne ORIENTAČNÝCH súm (všetko bez DPH):
Bistro / Bar / Kaviareň
≈ 10 000,- €
Zahŕňa základnú zostavu kaviarne – chladený stôl, kávovar, príprava nápojov, výrobník ľadu, vitrína, umývanie
Pizzeria strednej veľkosti
≈ 12 000,- €
Zahŕňa základné vybavenie pizzerie – chladenie, príprava, miesič, pizza stôl, pizza pec, vitrína/výdaj, umývanie
Menšia kuchyňa – cca 100 jedál denne
≈ 15 000,- €
Zahŕňa základnú technologickú zostavu – varný blok, digestor, chladenie, prípravu, umývanie, výdaj
Väčšia kuchyňa – viac ako 300 jedál
≈ 30 000,- € a viac
Zostava na väčšiu kapacitu – varný blok, konvektomat, digestory, chladenie vr. boxu, príprava, umývanie, výdaj
V prípade záujmu prosím vyplňte náš formulár so základnými informáciami, ozveme sa vám a dohodneme ďalší postup:
Mám záujem o gastro zariadenia
Prípadne rovno zavolajte na+421 910 972 501 alebo nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formulára: