kompletné dodávky gastronomických zariadeniKompletné dodávky gastro techniky

Komplexné riešenia vašej gastroprevádzky, či už je to reštaurácia, bistro, kaviareň, prevádzka rýchleho občerstvenia alebo aj cukrárenská výroba ap. tvoria hlavnú náplň našej činnosti.

Ak potrebujete rýchle riešenie vášho konkrétneho problému či krátku konzultáciu k vášmu projektu, volajte teraz na tel.: +421 910 972 501.

Plynulosť a efektivita procesov v kuchyni, práca so surovinami (nákup, skladovanie, príprava), energetické úspory sú faktory, ktoré najviac oceníte v budúcej prevádzke, pretože vám znižujú prevádzkové náklady. Všetky tieto faktory v maximálnej možnej miere zakomponujeme už do počiatočnej fázy projektu (návrhy a projekty prevádzok na tomto odkaze) a prispôsobujeme im celkové zloženie gastro zariadení v kuchyni (či inej prevádzke) a ich optimálne rozloženie v priestore, ktorý máte k dispozícii.

Ponuka gastro zariadení s cenami a špecifikáciami na tomto odkaze.

Každý projekt je jedinečný, jednotná šablóna neexistuje. Hoci je niekoľko princípov a noriem spoločných pre všetky projekty gastro prevádzok, väčšiu časť tvoria práve odlišnosti vyplývajúce z konkrétneho zamerania prevádzky, plánovanej kapacity, konkrétnej lokality, priestoru a pôdorysu, ktorý máte k dispozícii + z možností úpravy daných priestorov pre váš projekt atď

TIP PRE VÁS

Myslite dopredu. Môžete začať v malom a postupne rozširovať sortiment, kapacitu a služby. Je užitočné myslieť na tieto veci vopred a rátať s nimi už v počiatočnom projekte. Zablendované rozvody, či vymedzenie priestoru pre dodatočné zariadenia sa dajú oveľa jednoduchšie zrealizovať vo fáze prípravy projektu ako potom v plnej prevádzke.

Aby ste mali aspoň akú-takú predstavu o tom, s akým rozpočtom treba počítať na komplet zariadenie vašej prevádzky, uvedieme niekoľko skutočne ORIENTAČNÝCH súm (všetko bez DPH):

Bistro / Bar / Kaviareň
zariadeni, vybavenie kaviarne. bistra

≈  10 000,- €

Zahŕňa základnú zostavu kaviarne – chladený stôl, kávovar, príprava nápojov, výrobník ľadu, vitrína, umývanie

Pizzeria strednej veľkosti
gastro vybavenie pizzerie

≈  12 000,- €

Zahŕňa základné vybavenie pizzerie – chladenie, príprava, miesič, pizza stôl, pizza pec, vitrína/výdaj, umývanie

 Menšia kuchyňa – cca 100 jedál denne
kompletný sortiment gastronomických zariadení pre kuchyne, jedálne, bary a pizzerie

≈  15 000,- €

Zahŕňa základnú technologickú zostavu – varný blok, digestor, chladenie, prípravu, umývanie, výdaj

 Väčšia kuchyňa – viac ako 300 jedál

≈  30 000,- € a viac

Zostava na väčšiu kapacitu – varný blok, konvektomat, digestory, chladenie vr. boxu, príprava, umývanie, výdaj

V prípade záujmu prosím vyplňte náš formulár so základnými informáciami, ozveme sa vám a dohodneme ďalší postup:

Mám záujem o gastro zariadenia

 

Prípadne rovno zavolajte na+421 910 972 501 alebo nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formulára:

Áno, mám záujem o gastronomické zariadenia

Kontaktujte nás

Ak máte otázky, radi Vám na ne odpovieme.

Nečitateľné? Zmeňte text. captcha txt

Začnite písať a stlačte ENTER na vyhľadávanie...