Starostlivosť o chladiace zariadenia a tipy na úsporu energie6. apríla 2017Pretože väčšina potravín obsahuje značné množstvo vody, čerstvé potraviny sa musia udržiavať mierne nad bodom mrazu. Naskladnite chladený [...]
Podlahové vpuste24. augusta 2014sú pri zariaďovaní profesionálnych gastro prevádzok skutočne okrajovou témou. Málokedy sa nad takou “drobnosťou” či už majiteľ [...]
Akú veľkosť chladiaceho boxu8. júla 2014Pred otvorením gastronomickej prevádzky je majiteľ zahltený množstvom rozhodnutí, ktoré musí prijať. Jedným z najdôležitejších je výber [...]
Buďte odvážni!5. septembra 2013Navštevujete bratislavskú výstavu Danubius Gastro? Je to dobrá skúsenosť, aj keď, pravdu povediac, naša výstava sa len málo približuje [...]
Zľavové portály – nedajte sa nalákať1. júla 2013Zľavové portály sa aj u nás v posledných pár rokoch udomácnili a robia celkom slušný biznis. Dopomôžu však k vyššiemu a trvalému obratu aj [...]
Tipy na úspory energie, plynu a vody24. júna 2013Ak ste sa dostali k tomuto článku, znamená to, že máte seriózny záujem o gastronomické podnikanie. Aby sme vám na ceste k úspešnému biznisu [...]
Prečo reštaurácie krachujú19. júna 2013Gastronomický biznis je pre svoju mnohotvárnosť a silné konkurenčné prostredie jedným z najťažších biznisov vôbec. Príčiny neúspechu či [...]
7 hriechov slovenskej kuchyne24. mája 2013Známy slovenský časopis Hotelier – zdroj mnohých užitočných informácií a inšpirácií pre slovenské hotely, penzióny a reštaurácie – [...]
Šestoro dobrej reštaurácie3. mája 2013Tento článok som si prečítala na blogu samuelmarec.blog.sme.sk a so súhlasom autora ho uverejňujeme aj na našej stránke – dá sa v ňom [...]